FAQ - Ofte stillede spørgsmål


3D-foto


question Hvordan får jeg 3D foto ind på min hjemmeside?
answer Det er helt enkelt – læs her hvordan 3D-foto integreres
question Hvor store produkter kan fotograferes til 3D?
answer Det afhænger af størrelsen på det studio, der anvendes. Almindeligvis plejer vi at sige, at max størrelse ca. er ligesom et stort køleskab eller en voksen mand.
question Hvor hurtigt kan 3D-fotos leveres?
answer Det kommer an på antallet. Normalvis kan der leveres samme uge som vi modtager varen, såfremt der er tale om 10 eller færre 3D-fotos. Ved større serier planlægger vi det i fællesskab nærmere.
question Hvor meget kan jeg regne med, at konverteringsraten på hjemmesiden bliver forøget med 3D-foto?
answer Det kan variere meget fra produkt til produkt, og derfor vil vi ikke udtale os om en bestemt konverteringsrate. Det vi kan udtale os om er, at vi hos Århus Universitet har fået undersøgt, at 67 % af de surfende på nettet foretrækker at se et 3D-foto frem for et almindeligt billedgalleri inden de handler, når der er tale om varer, produkter form eller funktion er afgørende.
question Kan jeg få hjælp til at få 3D-fotos installeret på min hjemmeside?
answer Ja, vi har erfaring med mange hjemmeside-systemer. Læs om nogle af dem her.
question Kan jeg selv hoste mine 3D-fotos?
answer Ja, men vi anbefaler det generelt ikke, fordi det udelukker jer fra evt. software opdateringer på 3D-fremviseren, og det besværliggør det, hvis der er rettelser til 3D-fotos. Stepfo tilbyder inkl. i prisen at hoste 3D-foto på en hurtig server, hvor der er sikret med fail-over i tilfælde af nedetid, samt afsat dedikerede ressourcer til fremvisningen.
question Kan der leveres 3D-foto med helt fri og uafhængig rotation?
answer Ja, men generelt kan det ikke svare sig. Ventetiden på at få fremvist et 3D-foto online stiger meget, hvis det skal indeholde billeder fra f.eks. 36*36 vinkler, og prisen på fotoarbejdet bliver over 10 gange højere. Det er derfor aldrig nævnt i vores standardtilbud.
question Kan jeg få knapperne på brugerpanelet til at dreje 3D-fotoet med tilpasset til designet på min hjemmeside?
question Kan mennesker fotograferes til 3D?
question Kan i komme ud til os og fotografere?
answer Generelt er det billigst at flytte produkterne, der skal fotograferes til vores studio, men hvis der f.eks. er tale om møbler, kan det i nogle tilfælde være billigere at pakke studiet ned og flytte det til jer til fotosessions, og det kan vi naturligvis tale om.
question Skal der bruges særlige plugins for at mine besøgende på hjemmesiden kan se 3D-foto?
answer Nej, der skal blot være installeret flash player, og den er installeret på 99 % af computere der anvendes af mennesker til browsing, i vesten.
question Kan vi få almindelige packshots leveret, når I alligevel har produkterne i jeres fotostudio?
answer Ja, almindelige packshots kan vi klare, men er der behov for særlig styling, som f.eks. til modefoto, lookbooks, kampagner og lignende, så henviser vi gerne til en dygtig samarbejdspartner.
question Kan der opnås rabat ved bestilling af mange 3D-fotos på én gang?
answer I nogle tilfælde, ja – særligt, hvis der er tale om produkter, der ikke kræver megen styling forud for fotografering.

Hjemmesider


question Kan Stepfo levere både webdesign og programmering af hjemmesiden, så jeg står med en køreklar løsning?
question Kan Stepfo sørge for at vores hjemmeside bliver fundet øverst på Google?
answer Vi kan ikke garantere at hjemmesiden bliver fundet øverst på google, men vi kan stå inde for, at en hjemmeside vi udvikler overholder de tekniske betingelser der skal til, for at google kan finde den. Google placeringen er meget afhængig af, hvor mange indgående links, der er til en side. Vi kan hjælpe med at få links, men anbefaler at dette køres som et selvstændigt projekt efter hjemmesiden er udviklet. På forespørgsel kan vi fremvise cases fra tidligere kunder, der ligger øverst på google på deres søgeord. Nogle af dem ønsker dog diskretion omkring, hvilke søgeord der anvendes, og disse kan i sagens natur ikke fremvises.
question Kan jeg selv opdatere min hjemmeside?
answer Ja, hvis du vælger en af løsningerne med et CMS(system til opdatering af indhold), så kan du.
question Hvor lang tid tager det at få en hjemmeside leveret?
answer Det kommer helt an på løsningens omfang. Vi aftaler en deadline for det konkrete projekt – men det tager generelt minimum 14 dage.
question Kan vi holde et møde, hvor jeg fortæller om mine ønsker til en hjemmeside?
answer Naturligvis.
question Kommer der løbende abonnementsomkostninger til min hjemmeside?
answer Stepfo tager ikke abonnement for hjemmesiden. Når du som kunde har købt en hjemmeside hos os, tilhører den dig. Vi anbefaler gerne en hosting-leverandør, da Stepfo ikke selv varetager dette. Hostingbehovet svinger meget efter hjemmesidens trafikbehov og indholdet på siden. Noget af det billigste vi kan anbefale koster ca. 10 kr./md. Stepfo afregner for support udover det, som er aftalt forud for projektet, samt videreudvikling eller ændringer på hjemmesiden, enten på timepris eller efter fast aftale.
question Kan min hjemmeside flyttes, hvis vores samarbejde går skævt?
answer Naturligvis. Vælg aldrig en leverandør, som stiller tekniske forhindringer i vejen for at blive skiftet ud. For Stepfo er det essentielt at vores kunder bliver hos os, fordi de har lyst til at arbejde sammen med os, og fordi de er tilfredse med den service, vi leverer. Derfor udleveres den tekniske dokumentation, som en eventuel anden leverandør skulle have brug for til en eventuel flytning som standard ved levering af hjemmesider.
question Kan jeg få hjælp til opsætning af e-mail på domænet min nye hjemmeside ligger på?
answer Ja.
question Kan jeg se hvor mange besøgende, der har været på min hjemmeside?
answer På de løsninger, hvor google analytics er installeret, kan du se:
- hvor mange besøgende du har haft
- hvor mange sider de har set
- hvor længe de har kigget på hver side
- hvor de geografisk er placeret
- hvilke søgeord de har fundet dig på
- og en lang række andre informationer. Det er meget detaljeret, og vi tilbyder også at med mellemrum levere en opsummeret rapport med forslag til forbedringer.
question Hvordan får jeg 3D-foto ind på min hjemmeside?
answer Det er helt enkelt – læs her hvordan 3D-foto integreres
question Kan Stepfo hjælpe med google adwords kampagner?
answer Vi er ikke adwords eksperter i google adwords, men opsætning af simple kampagner kan vi sagtens klare.
question Kan Stepfo redesigne min nuværende hjemmeside?
answer Ja, i langt de fleste tilfælde.
question Hvad nu, hvis jeg ikke kan lide det design jeg får leveret?
answer Vi beder altid om vores kundes accept inden et design programmeres til en egentlig hjemmeside. Inden en side er programmeret, kan der sagtens laves tilpasninger.
question Hvorfor skal jeg vælge Stepfo til at levere min hjemmeside, når jeg har en fætter, der vil lave det samme stykke arbejde billigere?
answer Det skal du ikke nødvendigvis. Det afhænger af dit behov. Hvis du har brug for en løsning, hvor du fra starten får en løsning der "bare virker," så kan det være spild af penge, at bruge en uerfaren leverandør. Nogle af de områder vi vægter højt er:
- At hjemmesiden sender det rigtige budskab til målgruppen
- At det konkrete hjemmesidebehov dækkes med den rigtige løsning
- Brugervenlighed
- Synlighed