Billedbehandling

Fritlægninger

Baggrunden fjernes på billederne, således billederne kan bruges i gængs markedsføring. Det vil sige, at en ønsket baggrund efterfølgende kan anvendes på f.eks. produktfoto.

Fritlægning er en kedelig manuel arbejdsproces, og der er ingen grund til at betale dyre, danske lønninger for dette rutinearbejde.
Vi kan opnå gode priser hos asiatiske leverandører, som i forvejen er meget billigere, fordi vi normalt sender relativt store mængder billeder ad gangen. Vores erfaring er, at kvaliteten af deres arbejde er virkelig god, og det er yderst sjældent, der har været behov for rettelser.
Prisen på fritlægninger varierer med antallet af billeder, samt kompleksiteten heraf, og det samme gør leveringstiden. Vi kan håndtere mængder ned til 100 billeder ad gangen og op til over 10.000. Leveringstiden afhænger af mængden, samt hvor god tid i forvejen, det bliver planlagt. Mindre sendinger leveres typisk samme uge Stepfo modtager billederne. På forespørgsel kan små mængder også leveres dag til dag.


Redigering af uønskede detaljer

Selvom produkter altid styles inden fotografering, kan det ikke undgås, at der engang imellem dukker et produkt op, som ikke kan shines op, til at sælge varen bedst muligt. Derfor tilbyder Stepfo at redigere uønskede detaljer væk i fotos, som f.eks. ridser, refleksioner, buler eller misfarvninger.

Dropshadow

På fritlagte billeder kan der lægges en skygge på. Stepfo har nogle automatiserede procedurer til at lægge ensartede skygger på en serie billeder og kan derfor tilbyde denne service. Se billeder herunder med eksempler på skygger. Denne effekt tilbyder Stepfo på både 2D- og 3D-fotos.


Refleksion

Nogle gange kan det give produkter et mere eksklusivt look, hvis der er en refleksion i overfladen produktet står på. Dette er f.eks. meget anvendt i Apples markedsføring. Denne effekt tilbyder Stepfo på både 2D- og 3D-fotos.


Omfarvning

Fotos kan efterjusteres således at et produkt i en given farve kan ændres til at have en anden farve. I nogle tilfælde kan dette reducere vores kunders omkostning, fordi fem ensfarvede t-shirts ikke behøver blive fotograferede enkeltvis. Her kan en enkelt model fotograferes, og de fire andre kan således farvejusteres til at matche de ønskede farver.

Omfarvning kan anvendes på både 2D- og 3D fotos.

ØG INDTJENINGEN
3D-fotos øger sandsynligheden for, at besøgende i e-butikker bliver til kunder.
3D-fotos reducerer antallet af returvarer.
3d-foto fordele
VIS DETALJER
Unik mullighed for at give besøgende en bedre oplevelse af produkter online.
Med zoom funktionen kan alle detajljer på produktet fremvises .
3d-foto galleri
SIMPEL OPSÆTNING
3D-fotos indsættes med et <iframe>. Koden leveres klar til copy-paste ind på hjemmesiden.
3D-fotos kan fremvises på forskellige digitale medier.
3d-foto opsætning