3D-foto fordele


3d fordeleVed handel på nettet foretrækker 67 % af forbrugerne i gennemsnit at se et 3D-foto af et produkt frem for almindelige billeder, inden de handler produkter, hvor udseende eller funktionalitet er afgørende. Det foretrækker forbrugerne, fordi 3D-foto viser alle detaljer på en troværdig måde.

3d billedeSom distributør har man mulighed for at differentiere sin online service positivt fra konkurrenternes og samtidig øge sin indtjening, fordi flere af de besøgende på hjemmesiden bliver til kunder, og der kan opnås besparelser på returforsendelser.

3d billederSom producent kan man give alle sine distributører adgang til 3D-fotos hos Stepfo, som alle kan øge deres salg og indtjening, og dermed kan omsætningen øges markant på nettet. Det giver motiverede distributører og tilfredse kunder.

Når Stepfo alligevel har produkterne i fotostudiet til produktion af 3D-fotos, er der også mulighed for at produktfotos til trykt materiale også produceres, således produkterne kun skal sendes ét sted hen. Stepfo tilbyder også andre services, således flere ydelser kan samles hos os.

3d produktfoto indstillingerOpsætning af 3D-foto på hjemmesiden er lige så let som at opsætte en youtube video – det kan der læses mere om her. Der skal ikke installeres nogen særlige tilføjelsesprogrammer for at man som bruger kan se 3D-fotos fra Stepfo.Detaljerne kan vælges af kunden og ses tydeligt gennem zoom funktionen. Al forstyrrende information kan fjernes i øjeblikket lige før en handel finder sted med fullscreen funktionen, ligesom når man prøver et stykke beklædning i prøverummet i en tøjbutik.

Et 3D-foto aktiverer brugeren i længere tid end et almindeligt foto, og derfor fastholdes brugeren på hjemmesiden længere. Dette tolkes af søgemaskiner, f.eks. Google, som at hjemmesiden er interessant, og derfor vil hjemmesiden kunne opnå bedre placeringer i søgeresultaterne og dermed mere trafik.

Et 3D-foto består af mindst 36 digitale fotos af produktet i høj opløsning fra forskellige vinkler, og disse udleveres naturligvis på forespørgsel uden beregning, hvis der er brug for dem til f.eks. trykt markedsføring. Det betyder at almindelige packshots hos fotografen kan spares.

Leveringstiden er afhængig af antallet af produkter, der skal fotograferes til 3D, men der gives altid en fast deadline for levering, som til dato ikke er blevet overskredet.

Forventningsfulde kunder stiller ligesom os store krav til kvaliteten af 3D billeder, fordi 3D-billederne repræsenterer deres produkt og deres brand. Stepfo er meget bevidst om vigtigheden af, at Stepfos kvalitet altid i absolut topklasse, det er dét vi lever af. Hvor mange dage skal jeres forretning gå glip af mulige salg? Kontakt Stepfo i dag – det værste der kan ske er, at omkostningen til os ca. er samme størrelse som I plejer at have hos fotografen til produktbilleder, og der bliver travlt med at håndtere nye ordrer.