3D-foto Kompatibilitet


Forud for handel, er vi ofte blevet spurgt, om 3D-foto er kompatibelt med diverse systemer, fordi 3D-fotos ikke er interessante, hvis de ikke kan bruges pga. tekniske problemer. Som udgangspunkt kan 3D-foto fra Stepfo indsættes overalt, hvor det er muligt at redigere html, og vores kunder klarer det for det meste selv. Det er ikke sværere end at integrere en youtube video, hvilket vil sige, at copy-paste et stykke html-kode, som leveres fra Stepfo, klar til at indsætte 3D-fotoet på hjemmesiden.
3d foto kompatibilitet

Stepfo har arbejdet med en række standard-systemer, hvortil det er let at integrere 3D-fotos.
Dynamicweb er et af de største og mest anvendte hjemmeside systemer i Danmark. Derfor har Stepfo flere gange arbejdet med systemet hos vores kunder, og kan derfor supportere opsætningen.

Se hvordan Workzone anvender 3D-fotos med Dynamicweb
Dandomain er et af e-shop system, som er bredt anerkendt som e-handelsplatform. Dandomains e-shop er en leje-løsning, hvor man som e-handlende betaler månedligt for at have adgang til sin e-butik. Integration af 3D-foto i Dandomain foregår som copy-paste gennem deres interface.

Se hvordan Hotsjok.dk anvender 3D-fotos med Dandomain
Som noget nyt har Stepfo udviklet et modul til iPaper, der gør det muligt at anvende 3D-fotos i iPapers katalog-løsning. Det giver en helt ekstraordinær interaktiv online produktpræsentation, fordi der er mulighed for at bladre i kataloget, som fungerer som at have en printet reklame i hånden, og samtidig mulighed for at dreje produktet rundt, som hvis man havde det i hånden.

Se hvordan Brynje anvender 3D-fotos med iPaper
Mange e-handelsplatforme og hjemmesider med store produktsortimenter, har ofte automatiserede løsninger til at fremvise billedmateriale. Det er helt typisk, at html-koden til billedmaterialet bliver genereret dynamisk ud fra et ID eller et varenummer. Dette har Stepfo erfaring i at løse, og vi tager gerne et kig på jeres system og vurderer, om det er muligt at integrere 3D fotos forud for handel. Stepfo har indtil nu ikke måttet opgive at integrere 3D-fotos i et system, hvor der ikke har været givet restriktioner på adgangen til hjemmesiden.