Services


Udover almindelig hjælp til tilpasning og opsætning af 3D-foto tilbyder Stepfo er række services.
På denne måde kan du som kunde hos Stepfo samle flere opgaver hos os, og undgå spildtid med at vedligeholde forholdet til flere leverandører.
Vi kan hjælpe med det meste indenfor online markedsføring, og kan også tilbyde projektledelse, hvor andre samarbejdspartnere involveres.Billedbehandling

Nogle billeder sidder lige i skabet, når de bliver taget, og er direkte klar til brug. Det er dog langt fra størstedelen af alle billeder, der sender det ønskede signal på den bedst mulige måde, inden de er blevet efterbehandlede. Det kan være alt fra at fritlægge et billede til at justere eksponering, kontrast, fjernelse af uønskede detaljer og så videre. Mulighederne er mange.
→Læs mere om billedbehandling

stepfo

Hjemmeside

Stepfo leverer både små og større hjemmeside-løsninger. Når det hedder en hjemmeside-løsning, så er det fordi, at vi tilbyder de forskellige services, der hører med rundt omkring det, at få leveret en hjemmeside. På denne måde undgår du at skulle finde en leverandør til grafisk design, en leverandør til programmering, en leverandør til søgemaskineoptimering, en leverandør til hosting og så videre.
→Læs mere om hjemmeside-løsninger

stepfo

Programmering

Hvis du har behov for skræddersyet funktionalitet på din hjemmeside, så kan Stepfo også varetage denne del. Det er ikke alt vi kan løfte, men i kraft af vores netværk af faste freelancere, så kan vi løfte mange opgaver direkte, således du ikke behøver at bruge tid og penge på, at en programmør sætter sig ind i, hvordan hjemmesiden fungerer. Det er primært webprogrammering, vi kan være behjælpelige med, men har du et projekt, der går udover dette, så spørg os endelig – det kan sagtens være, at vi kender nogen, der er værd at anbefale.
→Læs mere om programmering

stepfo
ØG INDTJENINGEN
3D-fotos øger sandsynligheden for, at besøgende i e-butikker bliver til kunder.
3D-fotos reducerer antallet af returvarer.
3d-foto fordele
VIS DETALJER
Unik mullighed for at give besøgende en bedre oplevelse af produkter online.
Med zoom funktionen kan alle detajljer på produktet fremvises .
3d-foto galleri
SIMPEL OPSÆTNING
3D-fotos indsættes med et <iframe>. Koden leveres klar til copy-paste ind på hjemmesiden.
3D-fotos kan fremvises på forskellige digitale medier.
3d-foto opsætning