En række virksomheder har allerede fået øjnene op for effekten af 3D-billeder. Herunder kan ses eksempler på produkter, som Stepfo har taget 3D-billeder af.
temp

Cavo ApS kontaktede Stepfo, fordi Cavo havde fået fremstillet ny aluminiumsemballage til deres møbelplejemidler. Dette skulle kommunikeres ud til både forhandlere og kunder. Med 3D billederne kan flaskerne nu roteres, og man kan læse, hvad der står på etiketterne.


Se 3D-billede af læderpleje

Se 3D-billede af furniture polish

Se 3D-billede af ædeltræs olieBesøg Cavo

temp

JBS Undertøjet A/S sælger kvalitets undertøj. 3D-billederne giver et langt bedre indtryk af pasformen på underbukserne end almindelige flade billeder og designet bliver vist frem på den bedst tænkelige måde. JBS bruger 3D billederne til promotion.


Se 3D-billede af model 1

Se 3D-billede af model 2

Se 3D-billede af model 3Besøg JBS

temp

Gizmolink designer og markedsfører radioer, hvor kvalitet og udseende er i top. Gizmolink kom til Stepfo med et ønske om, at fremvise deres radioer online i 3D, samt at få leveret nogle professionelle produktfotos til deres tryksager.


Se 3D-billede af model 1

Se 3D-billede af model 2

Se 3D-billede af model 3Besøg Gizmolink

temp

Wupti.com er en online forhandler af elektronik og hårde hvidevarer. Wupti.com og Stepfo samarbejder om at få udarbejdet 3D-billeder af Wuptis leverandørers varer, fordi det hjælper kunderne med at vælge de rigtige varer og reducerer antallet af returforsendelser.


Se 3D-billede af Loopbag Accordion 15,4''

Se 3D-billede af Loopbag Versatile 15.4''

Se 3D-billede af Loopbag Vanguard Backpack 15.4 Coffee''Besøg Wupti

temp

Zirena ApS forhandler specielt udvalgte firmagaver, pakket ind i et servicekoncept. Zirena ønskede at fremvise nogle af gaverne på en mere fyldestgørende måde, med mulighed for at fremhæve unikke detaljer og integrere information i 3D billederne.


Se 3D-billede af spillet Bondo Cones

Se 3D-billede af Wellness Pakke

Besøg Zirena

temp

Workzone er et af de førende brands indenfor professionelt arbejdstøj i Europa. Workzone har valgt Stepfo til at producere deres produktvisualisering, på grund af Stepfos beviste kvalitet og fleksibilitet. Hele den nyeste kollektion vil snart være tilgængelig i 3D på Workzones hjemmeside.


Se 3D-billede af WorkZone arbejdstøj på model

Se 3D-billede af WorkZone arbejdstøj på model

Se 3D-billede af WorkZone arbejdstøj på modelBesøg WorkZone

temp-thumb
temp-thumb
temp-thumb
temp-thumb
temp-thumb
temp-thumb