Fordele ved at anvende 3D produktfoto

 

3d fordeleVed handel på nettet viser undersøgelser, at de fleste foretrækker at se et 3D-foto af et produkt frem for almindelige billeder, inden de beslutter sig for at købe produkter, hvor udseende eller funktionalitet er afgørende.

3d billedeSom distributør har man mulighed for at differentiere sin online service positivt fra konkurrenternes. Det betyder normalt, at flere af de besøgende på hjemmesiden bliver til kunder, og der kan opnås besparelser på returforsendelser.

3d billederSom producent kan man give alle sine distributører adgang til 3D-fotos hos Stepfo. Derved kan de alle kan øge deres salg og indtjening, og dermed kan omsætningen øges markant på nettet. Det giver motiverede distributører og tilfredse kunder.

Økonomi:

Når Stepfo alligevel har produkterne i fotostudiet til produktion af 3D-fotos, er der mulighed for at produktfotos til billedgallerier og trykt materiale også produceres, således produkterne kun skal sendes ét sted hen. Typisk vil den samlede pris være på niveau med en serie produktbilleder hos en almindelig reklamefotograf. Læs evt. mere om priser på 3D foto her.